vineri, 5 octombrie 2012

Tatuaje Verighete pe deget indragostiti ! Salon Tatuaje Piercing Roxy Tattoo Bucuresti !

Tatuaje verighete  pe deget  indragostiti ! Salon Tatuaje Piercing Roxy Tattoo Bucuresti !

 

 

tatuaje deget indragostiti tatuaje la sprancene roxy

Am sa vorbesc despre niste tipuri de tatuaje  care ni se cer in ultimii doi ani . Exista o moda a indragostitilor din acest an , !

In general indragostitii isi cer fel  de fel de juraminte  .

Atunci cand cred ca au ajuns la varsta critica pe care ei considera ca isi pot intemeia o familie si si-au gasit perechea , isi fac verighete  cerandus-I partenera in casatorie !

Ce frumos!

Pe vremuri , se faceau verighete de argint pentru logodna , si se purtau  pana atunci cand se casatoreau !

Acum , o noua moda a aparut !

Tatuaje facute pe degetul  inelar  , de catre cuplurile indragostite !

Ce caracter are acest tatuaj !

Salon Tatuaje Bucuresti Roxy , prin intermediul acestui tip de tatuaje cred  ca a logodit cel putin 700  de tineri !

Acestia si-au ales sa isi tatueze la salon tatuaj Bucuresti Roxy Tattoo , inele de logodna cu modelul si numele lor !

Caracterul permanent al acestui tatuaj , a fost ales de ei pentru a-si uni inimile , sufletele  !

Desi pare un moft sau o idee ciudata , un tatuaj permanent este o garantie pentru viitorul cuplului ! Unii isi tatueaza numele iubitei sau iubitului  pentru a-l pastra forever pentru ei , pe pielea lor !

Dar , verighetele de aur se pot scoate , retopi sau vinde , in schimb un tatuaj ramane si se scoate mai greu !

Astfel  , despre tatuaje , tinerele cupluri si-au ales acest tip de tatuaj al verighetelor pe deget , cu numele lor , pentru a pecetlui pe vecie  iubirea si alegerea lor ! Suna frumos si suna foarte atractiv ! intradevara aceasta forma de uniune ne-a uimit si pe noi !

Dar analizand si intelegand acest fenomen , l-am apreciat si l-am recomandat tinerilor indragostiti care urmeaza sa se casatoreasca !

Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo , este o familie  mai mare  de prieteni care promoveaza familia , respectul , dragostea fata de copii si fata de cupluri . Intotdeauna  cuplurile indragostite si-au gasit alaturi de noi o vorba buna , un indemn  si o urare de bine si noroc in viata !

Astfel acest tatuaj al verighetelor a devenit un ritual la Salon Tatuaje Bucuresti Roxy si de aceea vi-l impartasesc si dumneavoastra cititorii mei ? De ce? Daca vreti sa-I faceti un cadou inedit iubitului sau iubitei , pentru a-I impartasi dragostea ta vesnica , ai poti oferi aceasta verigheta tatuata cu numele tau .

Un tatuaj pe vecie ! Acesta a fost articolul despre verighete tatuaje !  Desi poate vi se va parea inedit , dar acest tip de tatuaj a devenit la noi o  regula si ne bucuram de cate ori ne calca pragul tinerii indragostiti .

Ne simtim ca si cum am fi martorii vietii , a iubirii lor si le dam binecuvantarea  noastra ! Le urez indragostitilor  cat mai multa iubire , sa aiba grija unul de altul, sa nu submineze avantajele iubirii , sa nu o cenzureze si sa nu le fie frica de ea , sa o cunoasca si sa ai dea partenerului  tot ce este mai bun.

Fara iubire si dragoste nu santem nimic , nu contam si nu existam !

Stima Bogdan Iliescu Salon Tatuaje Roxy Tattoo Bucuresti


Tags: salon tattoo bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu