joi, 1 martie 2012

Engleza pentru copii

   Se intampla seara cand te intorci acasa obosit de la munca sa te uiti la oameni cum merg pe strada? Sa ii analizezi  ca si cum ai vrea sa vezi ce se mai intampla in jurul tau, incerci intuitiv sa iei pulsul lucrurilor din jurul tau, sa vezi ce nu ai apucat sa vezi in timp ce lucrai pentru ca acolo erai atent la cum sa iti faci meseria mai bine.

Vezi probabil ca sunt tristi, cei mai multi dintre ei sunt foarte obositi si o parte chiar violenti. Observi nivelul la care a decazut omul, observi un sir nesfarsit de griji pe chipul lor, iti dai seama de un lucru pe care il stiai deja. Si anume ca viata este o lupta si parca este mult mai rau decat pe vremea copilariei tale.

Dar acum vezi lucrurile ca un adult si poate de accea este asa, in realitate toate au mers la fel dintotdeauna in schimb modul in care fiecare om a vazut lucrurile difera mereu. Si ce sa faci ca sa ai o paleta mai larga de selectii ? Sa iti deschizi larg ochii, sa reusesti sa muncesti intr-un loc mai bun sa ai alte posibilitati? Sa ai timp si pentru tine? Nu numai pentru sarcinile de la serviciu si pentru somn. Poate este cazul sa iti schimbi cariera.

Daca gandesti asa noi te putem ajuta cu urmatoarele cursuri de calificare: cursuri limbi straine,cursuri pentru copii,engleza pentru copii,cursuri engleza,cursuri limba engleza,cursuri de pictura pentru copii,cursuri de formare profesionala,instalator sisteme termice solare,Instalator sisteme fotovoltaice solare, cursuri inspector resurse umane.

Poti ajunge sa lucrezi si ca inspector resurse umane, inspector ssm, inspector protectia muncii. Ai putea astfel sa schimbi multe lucruri in acest sistem asta daca te crezi capabil, sau pur si simplu ai putea sa iti inmultesti sansele de a reusi sa aduci bani in casa pentru tine si pentru familia ta. Vechiul post de lucru al tau probabil acum iti da batai de cap si poate cine stie te paste o concediere, astea sunt de regula lucruri care se intampla destul de des in aceasta perioada. Acum cand nimeni nu mai stie exact care si cum sunt sortii.

   Ne asteapta niste perioade destul de gri avand in vedere economia la nivel mondial, unele domenii de activitate vor avea de suferit daca nu toate, trebuie sa gasim cai sa ne asiguram existenta indiferent de felul in care merge piata. Cea mai buna cale de regula este accea cand tu cunosti mai multe meserii si iti poti schimba mult mai usor locul de munca dupa salariu sau alte criterii care te avantajeaza unul dintre ele fiind si stabilitatea.

Daca reusesti sa cunosti niste limbi straine poti opta pentru lucrul in strainatate intr-o tara unde meseria ta este platita mai bine sau de ce nu poti sa ai 3 meserii in tara noastra si ca atare ai o capacitate foarte buna de orientare in cazul in care se intampla sa ramai fara loc de munca.

Nu astepta sa se indrepta lucrurile de la sine asta nu se va intampla niciodata depinde numai de tine cum reusesti sa indrepti greselile tale proprii si mai ales cum reusesti sa iti castigi existenta. Astazi tu poti decide unde vei fi maine, pentru ca daca te lasi la mana unui guvern care a lucrat dintotdeauna numai in defavoarea ta nu o sa ai persepctive prea placute.


,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu