miercuri, 21 martie 2012

Parchetul ICCJ: Concluziile raportului IML sunt ca Vladan a avut discernamant cand si-a ucis sotia

stirileprotv.ro Parchetul instantei supreme a anuntat ca, potrivit celor comunicate de catre Institutul National de Medicina Legala, concluziile raportului sunt ca Vladan are discernamantul pastrat in raport cu faptele pentru care este cercetat.

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) au primit in cursul zile de miercuri, 21 martie, raportul de expertiza medico-legala psihiatrica.

Potrivit celor comunicate PICCJ de catre Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" concluziile raportului sunt in sensul ca inculpatul Vladan Gheorghe "are discernamantul pastrat in raport cu faptele pentru care este cercetat".

Vladan Gheorghe a fost arestat pentru 29 de zile, la data de 6 martie 2012, pentru omor calificat si deosebit de grav si tentativa la omor calificat si deosebit de grav.

In dupa-amiaza de 5 martie, Vladan si-a impuscat mortal sotia si pe o colega a acesteia, in coaforul unde femeile lucrau, agentul ranind totodata si alte sase persoane, angajati si clienti ai salonului.

In aceeasi zi, dupa ora 14.00, potrivit sefului Politiei Romane, Liviu Popa, agentul Vladan fusese citat telefonic sa se prezinte la Sectia 14, unde sotia sa il reclamase in data de 1 martie pentru amenintari.

Florina Vladan a declarat la politie, in 1 martie, ca barbatul sau, cu care se afla in actiune de divort (termenul de judecata fiind pe 7 martie-n.r.) , o ameninta si ca este detinatorul unei arme cu foc, insa autoritatile nu au grabit solutionarea plangerii, iar dupa patru zile femeia a fost ucisa.

In atacul lui Gheorghe Vladan au cazut victime colaterale persoane nevinovate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu