miercuri, 14 martie 2012

Printul pe post de hobby.

Vedem astazi diverse forme de a ne manifesta sau a face declaratii legate de propria noastra persoana , incercam prin tot mai des sa ne invetam propriul stil sau de fapt poate incercam la nivel psihologic sa ne upgradam propria personalitate. Si de regula incepem intotdeauna cu hainele, pentru ca ele de regula arata de la distanta cam ce valente artistice are o persoana.

Putem foarte simplu sa recurgem la solutii vestimentare testate deja sau sa incercam sa le implementam pe ale noastre, dar eu sunt amatorul solutiilor mele. Asa ca vom vedea astazi cum se poate face un mic atelier de seligrafie in propriul dvs garaj si mai ales cum puteti realiza cu el lucruri absolut incredibile cu propriile voastre maini.

    Dupa ce ati aranjat bine bine panza pe ecranul pe care o sa faceti vopsirea si ati fixat banderola de cauciuc pe zona unde ati delimitat-o pentru vopsire, este momentul sa incepeti printul propriu-zis , astfel ca o sa turnati o linie de cerneala in partea de sus a ecranului, apoi o sa trageti culoarea cu racleta peste print si o sa aveti grija sa o ridicati apoi sus si sa trageti iar de sus departe de locul de unde ati ridicat-o pentru a nu sublinia mai mult marginea.

Aceasta actiune imprastie culoarea uniform si ajuta ca aceasta sa intre usor in panza materialului pe care il aveti de colorat. Incercati sa folositi mai multe culori pe care le puteti amesteca pana cand reusiti sa faceti o culoare reusita. Acum vom spuen cum se aplica masca pe ecran. Modelele pot fi introduse pe ecran folosind masti simple. Cel mai simplu se poate face facand un stencil pe o foaie de ziar, o intindeti apoi pe ecran si incepeti sa intindeti cu racleta culoarea dorita pe ea. Hartia va actiona astfel ca o masca si nu va lasa vopseaua sa treaca prin ea. In mod evident ea poate fi refolosita daca mai ai nevoie vreodata de acelasi model. Dar nu este intotdeauna sa faci asta exista mereu riscul sa contaminezi materialul.

Dar o poti folosi drept matrita atunci cand vei face alta masca. Daca vrei insa sa o folosesti de multe ori masca o poti face din Screen-filler sau emulsie foto, acestea sunt mult mai durabile decat ziarul. Oricum trebuie sa fii atent si la tipul de vopsea comandat sa nu fie foarte subtire ca sa poata trece cumva prin material foarte usor. De regula ai nevoie de o vopsea care se usuca mai greu si sa aibe o consistenta groasa. Totusi daca ai nevoie de niste specialisti in serigrafie poti folosi o companie de serigrafie bucuresti.

Acestia pot executa pentru tine la comanda : imprimare tricouri bucuresti, personalizare obiecte, serigrafie textile, agende, personalizare, pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri. Ei folosesc utilaje profesioniste care pot produce pe scara larga si unde riscul de a gresi este redus, totodata si pretul fiind vorba de produse a scara industriala,pretul de producere este mai mic. Astfel ca aveti doua variante, daca va place acest domeniu si manifestati veleitati artstice puteti incerca varianta in care va faceti singuri un atelier, iar daca nu aveti dar totusi reusiti cumva sa va puneti de acor de ce fel de model doriti si sa il furnizati puteti apela la servicii de acest gen.


serigrafie bucuresti, serigrafie tricouri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu