luni, 19 martie 2012

Traian Basescu, de la "Oprescu e foarte greu de batut" la "Blaga ar putea sa mai traga o data"

stirileprotv.ro Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Vasile Blaga ar putea fi un candidat de calibru la Primaria Capitalei, precizand ca si Monica Macovei ar putea fi un candidat bun, potrivit Mediafax care citeaza Televiziunea Publica.

Intrebat despre candidaturile "greilor" PDL la primariile importante, Basescu a raspuns: "De ce nu ar candida Vasile Blaga la Bucuresti?".

Moderatorul a afirmat ca Vasile Blaga a mai candidat si a fost infrant de Sorin Oprescu. "Nu-i nimic, mai tragi o data", a raspuns presedintele.

Raspunzand unei intrebari, el a admis ca si Monica Macovei poate fi un candidat potrivit. Potrivit presedintelui, pe Sorin Oprescu il poti infrange fie cu un candidat asemanator acestuia, dar putin mai istet, fie cu un candidat complet diferit, cum ar fi Monica Macovei.

El a tinut sa sublinieze ca Oprescu este un om departe de a nu fi istet. Basescu a mai spus ca liderii PDL care ar candida impotriva lui Oprescu ar trebui sa ii spuna acestuia ca niciun proiect realizat in ultima vreme in Capitala nu ii apartine, ci sunt incepute fie de Traian Basescu, fie de Adriean Videanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu