vineri, 23 martie 2012

Un proiectil A EXPLODAT la Iasi. Doi copii, in stare grava

stirileprotv.ro Incident sinistru la Iasi. Doi adolescenti au fost mutilati pe viata, dupa ce vineri, intr-o clipa de inconstienta, s-au jucat cu un proiectil din Al Doilea Razboi Mondial, pe care l-au gasit pe un camp.

Baietii in varsta de 15 ani plecasera de la scoala inainte de sfarsitul orelor.

Au descoperit bomba intr-un sant, iar unul dintre ei a trantit-o, moment in care s-a produs bubuitura. In secunda imediat urmatoare unul si-a pierdut o mana si a fost ranit la abdomen, iar celalalt a suferit multiple fracturi la picioare.

Cu putin timp inainte, Stefan si Vasile, care fugisera de la cursuri ca sa se joace, tineau in maini obuzul. Bucatile de schije i-au mutilat, iar suflul exploziei le-a smuls hainele.

In jur pamantul s-a imbibat de sange. Chemati de vecini, parintii baietilor au incremenit. Cand au ajuns acolo ranitii erau constienti si au apucat sa spuna ce s-a intamplat.

Medicii au facut tot ce au putut sa le aline suferinta celor doi baieti. Un elicopter SMURD i-a dus la un spital din Iasi. In urma, martorii dramei erau in stare de soc.

Stefan, baiatul aflat in starea cea mai grava, care si-a pierdut o parte din brat si are abdomenul zdrobit, se afla de peste cinci ore in sala de operatie, dar medicii nu pot spune deocamdata daca va supravietui.

Prietenul sau a suferit fracturi la picioare si este acum la terapie intensiva. Ar putea ramane insa cu sechele pe viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu