sâmbătă, 24 martie 2012

Popovici si-a implinit un vis: a inscris pentru prima data pe stadionul “Dan Paltinisanu”

stirileprotv.ro Atacantul timisorean a debutat acum cinci ani pentru prima echipa a lui Poli. A mai dat goluri pentru alb-violeti, insa doar in deplasari, iar aseara a reusit sa sparga gheata la Timisoara, intr-o zi speciala.

Alex Popovici a marcat primul gol al meciului Poli– Alro Slatina, încheiat cu scorul de 2-0. Atacantul are 23 de ani, s-a născut ÅŸi a crescut la TimiÅŸoara, iar faptul că a marcat pentru prima dată pe stadionul „Dan PăltiniÅŸanu” înseamnă mult pentru el.

“Mi s-a împlinit una dintre dorinÅ£ele pe care le aveam, aceea de a marca pe acest stadion minunat ÅŸi sunt foarte fericit. Suporterii mi-au scandat ÅŸi numele, aceasta era o a doua dorinţă a mea, de când eram mic ÅŸi veneam aici la meciurile lui Poli. E un moment unic. Dedic golul familiei mele, care este alături de mine tot timpul ÅŸi, nu în ultimul rand, acestor minunaÅ£i suporteri, care sunt alături de noi”, a declarat Popovici după meci.

Fotbalistul a recunoscut că ÅŸi jucătorii sunt la fel de nedumeriÅ£i ca ÅŸi suporterii în ceea ce priveÅŸte viitorul clubului. “Se apropie sfârÅŸitul, vine 31 martie ÅŸi aÅŸteptăm să se facă ceva. Noi încercăm să ne facem datoria pe cât putem. AÅŸteptăm să facă ÅŸi autorităţile ceva, să se facă primul pas, pentru că nu merită nimeni, nici noi, nici oraÅŸul, fanii, să nu avem o echipă frumoasă. Nici noi nu ÅŸtim mai multe decât apare în presă, pentru că nu ni se spune. AÅŸteptăm să fie bine. Noi, când jucăm, nun e gândim că aÅŸteptăm să vină cineva să ne ajute. Jucăm pentru noi, pentru oraÅŸ ÅŸi pentru culori, iar după meci e normal să ne gândim ÅŸi la ce va urma”, a declarat Alex Popovici.

Dan PăltiniÅŸanu ar fi împlinit 61 de ani

Popovici a marcat primul său gol pe stadionul timiÅŸorean într-o zi specială. Fostul căpitan al lui Poli, cel după care a fost botezată arena pe care joacă alb-violeÅ£ii, Dan PăltiniÅŸanu, ar fi împlinit în ziua jocului 61 de ani. Galeria lui Poli a afiÅŸat, în repriza a doua, un banner pe care scria “Pălti, nut e-am uitat”.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu